Fuck

Om jag hade en enda önskansom skulle gå i uppfyllesle så skulle det vara att träffa mina mamma igen. Svåra stunder har passerat utan dig brevid. Varenda gång jag blir onykter s´å ligger jag pch gråter mig sömnlös. Det sista jag sa till min mamma var-"Jag klarar mig själv sluta bry dig". Det var det allra sista... Just nu ligger jag och tittar på ett foto som är tagit juli 2004- mamma står och håller om mig. Himmelen är klarblå och vi två är i fokus. Jag kommer ihåg sista gången jag såg henne, hon gjorde iordning sig för sängen, och hon sa ta hand om dig i Rumänien nu och jag sa jaja- Jag tänkte bry dig om dig själv, Jag är 19år och det har nu gått 8månader sen min mamma dog. Man vet inte vad man har tills man har förlorat det. Det underlättar ju inte direkt att jag&min mamma inte hade världens bästa relation ,som jag hoppas eller snarare sagt jag tror inte att man har världens bästa relation med sina föräldrar som tonåring. Eva Susanne Karlsson dog samma dag som jag flyttade hem igen, min pappa sa ;fort in&fort ut vi trodde att hon var magsjuk och jag skulle börja högskolan dagen efter. Det enda jag sa var _ "Hej Mamma". Jag fick inget svar. En timme senare var hon död. Jag skulle göra allt för att spola tillbaka tiden. Min mamma finns inte kängre hos mig,jag känner inte hennes närvaro längre , men jag hoppas och tror att vi två kommer ses igen. Glömma alla problem och bara äska varandra.

Mina tonår närmar sig sitt slut och jag fyller 20år på onsdag. En ny era och tidsålder tar sin början och man får lov att avsluta sitt gamla liv&börja ett nytt kapitel.

PÅtoppen av moset ska min pappa ta med sig sin nya jävla flickvän på min första födelsedag utan mamma. Det kan ju inte bli bättre.

You would'nt even recognize me anymore.

R.I.P Mamma J A G Ä LS K AR D I G

FREEDOM




Visst skulle det vara skönt att vara fri. Den enda personen du behövde bry dig om att tillfredställa skulle vara dig själv. Underbart.

Thank God, i'm home..

Grekland var såååå njutningsfullt och avkopplande.
Thassos är definitivt ett ställe jag kommer återvända till.

 Så mycket som jag skrattat veckan på Thassos med min kära lesbo går nog inte att mäta med garv på några år. Illa kan tyckas men ni har ingen aning om hur mycket jag skrattar i vanliga fall. Hursomhelst har jag kommit underfund med att jag har skills som DJ. Ett som är ett säkert kort är att jag inom en snar framtid kommer att flytta till ett varmt land och vara independent. Att leva galet och skita i allt som är plikter här hemma i Sverige är H I M M E L E N!

Stress stress stress problem problem problem. Palla!

Att känna sig otillräcklig är ett vanligt fenomen i en dramaquenns liv ,en livs uppgift, att vara negativ tillhör min vardag.
Men att vara negativ är nånting jag inte vill vara men något som tillhör om man heter Sandra. Tur är inget som är överskott i min tillvaro.

Skolan är fortfarande fucked up. Är registrerad på kursen nu men inte tillagd på blackboard , den viktigaste boken såkallad BIBELN citerat av läraren själv är den enda boken som jag fortfarande inte har fått och den är slut överallt har beställt den men de vet inte hur lång leveranstid det är dvs.de vet inte om de någonsin kommer att få in den igen. Jag kommer till seminariumet oförberedd för jag har läst fel bok och kan inte kommentera någonting dvs. ingen aktivitet=inga högskolepoäng. I samma veva inser jag att jag var i grekland sista dagen man kunde anmäla sig till vår första tenta HALLELULJA!


 Men istället för att stanna hemma och läsa böckerna som jag äntligen fått och försöka komma ifatt nej nej vad gör jag istället ? JO jag drar till Säffle till min pojkvän som jobbar på tivoli.

 Tittar på film, hänger vid kranen och äter på Mcdonalds 4gånger om dagen i 3dagar BYE BYE bantningen; men jag tänkte att det var lika bra att ta med mig chipsen chokladen och drickan hem så att jag hade något att blanda mina chilnötter med som jag hade hemma i skafferiet.

Så nu ligger jag här och skriver i bloggen vilket jag aldrig gör för att jag hatar att blogga,slöseri med tid;min dyrbara tid till att plugga ikapp eh tänkte jag nu måste jag ju blogga har inte gjort det på ett tag. I'm so proud over me. Man kan inte göra annat än att försöka ,men om man inte kommer längre än till att tänka att man borde försöka då är det illa, riktigt illa.

Over and out.

Helvete!

Ibland undrar jag vad jag har gjort för att förtjäna all jävla otur!

Jag har gått och skrytit för alla hur kul det ska bli att börja skolan igen, jo tjena tänker ni ; vilken jävla idiot.

Men jag har aldrig gillat skolan , iofs gillar jag väl skolan mer än att jobba för att jag är den lataste människan

 som existerar, men nu när jag skulle börja min tredje termin på högskolan skulle jag få börja läsa det ämnet som
var anledningen till att jag ens började på lärarprogrammet. HISTORIA! Så fucking kul tänkte jag MEN needå. På

något jävla vänster har min anmälan inte kommit in, och där med kan jag inte registerar mig på kursen och får

därför inget csn och ingen lägenhet kvar att bo i eftersom det är en studentlägenhet! HELVETE!  Jag som älskar

min lägenhet! Fuck it.

Det kommer säkert lösa sig ,det gör det alltid; men idag är hela världen emot mig!

Over and out.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0